torsdag den 10. december 2009

Chicha nu næsten 10 uger...







Nu er det vist på tide, at vi får skrevet lidt mere her på vores nye blok. :) Derfor har jeg fået lov at overtage lidt, da Caroline jo har så meget andet i hovedet. :) Spændende om jeg kan finde ud af det. ? :)

Chicha bider i ALT.......


Vi har nu haft Chicha hjemme i snart 2 uger og det har da bare været fantastisk. Hun har godt nok vendt op og ned på alt, og vi har brugt hvert et sekundt i døgnets 24 timer på at blive en god ny hundefamilie. :) Og hvor har det dog været hyggeligt. Hun trives fint og er super fræk, og så gør det jo ikke noget, at hun også er så smuk og lækker. :) Hun sover som en sten om natten, - helt op til 7 timer i træk på gulvtæppet ( læs diverse puder, kurv og tøj ) i vores soveværelse.


Hun elsker at grave i haven.........


Hun er stort set renlig, - meeen det er da gået galt et par gange nu.... Vi troede ellers, at vi havde fået en helt renlig hvalp med hjem. ! Og som jeg har kunne læse, ligger det åbentbart til familien - hendes bror Freddy er også bare så dygtig. :) Det er super hyggeligt, at kunne følge med i hans nye liv også. Gud ved hvordan det går med de to andre. ?



Træt kan man jo altid lige pludselig blive...


Nicolaj prøvede at veje sig med og uden Chicha - hun vejer nu i følge vores vægt ca. 2,8 kg. :) Dvs. at hun har taget 150 gr. på om ugen. Men hun er også vokset. Hun er i fuld vigør hele tiden - enten i haven hver time, på gå tur i omegnen eller skoven, eller også leger hun med alt andet end hendes legetøj. Hun har kapret køkkenruller, badebørste, saftevands dunk, og sutsko. ! Hun er ikke bange for noget som helst og gør bare, hvis der er "farlige" ting på hendes vej. :) Hun er super dygtig til at gå pænt i sin sele. MEN hun æder alt, eller prøver på det. ! !
Håber ikke hun får dårlig mave eller anden forgiftning. :(



En sutsko er lykken....


Hun har fået sig en lege kammerat i huset lige overfor, en lille hvalp på 4 mdr. de to har spurtet rundt i vores have og hygget sig til de begge var meget trætte og mudrede.... :) Så herligt at se.
Vi træner så småt det at være alene hjemme, men det er svært, når jeg går hjemme om dagen. Det er indtil nu gået fint, - tror ikke rigtig hun ved, at jeg er væk.... ? Men vores ellers gode rytme blev ødelagt lidt, da jeg startede arbejde og kom hjem efter midnat. Så ville hun lege, spise og i haven. ! Det blev ikke til mange timers søvn. Nu går det fint, - Jesper lukker døren til soveværelset og jeg ignorerer hende, når jeg lister i seng. :) Så sover hun fint videre. :)




Alle steder kan bruges når trætheden melder sig...



Vi har rost hende så meget hver gang hun besørgede i haven, at hun nu sætter sig lige så flot ned og venter på en guffer, hver gang vi siger " dyyygtig " :) Hun er bare SÅ skøn.


Kom så med den guffer.......




3 kommentarer:

 1. Hej Chicha og familie.
  Hvor ser hun smuk og dejlig ud jeres Chicha. Det her blog halløj er jo genialt til af følge søskendeflokken i deres nye familier. Håber vi engang ses i virkeligheden. Det kunne være sjovt om hundene kan kende hinanden igen.
  Kærlig hilsen Freddy, Molly, Mads og Lise Lotte

  SvarSlet
 2. Hej og tillykke med hende!!!!

  Hvor er det dejligt at kunne følge med I hendes liv,

  Mange hilsner

  Johanna & Carson & Bluewyle hundene

  SvarSlet
 3. Hej med jer:0)

  Skriver lige her. Stort tillykke med jeres flotte SL og super udstillingsdebut. Charlotte har fortalt om Chicas flotte resultat. Ja, du kan tro jer også er ked af at vi ikke kom afsted. Ikke så meget fordi vi ikke fik udstillet, for freddy er jo for stor alligevel. Men havde glædet mig til at hygge med en masse "hunde" mennesker og ville gerne ha`set Freddy og Chica sammen. Øv Øv... Jeg vil temmelig sikkert først udstille ham igen som voksen, men hvis I skal igang med agility møder vi temmelig sikkert hinanden til stævner rundt omkring. Glæder mig til at se et billede af Chica med hendes fine rosette:0))) Kh liselotte

  SvarSlet